Opzeggen

 

LET OP: opzeggen van het lidmaatschap moet gebeurd zijn vóór 15 juni van het lopende seizoen. Bij opzeggingen die later binnenkomen worden kosten in rekening gebracht! Taba moet namelijk voor elk lid die na deze datum bij de KNVB staat ingeschreven voor het volgende seizoen de volle KNVB-kosten betalen.

Opzeggen is alleen mogelijk via het digitale opzegformulier. Om op te kunnen zeggen, moet je jouw KNVB-nummer invullen. Als je die niet uit het hoofd weet of het om jouw kind gaat, kun je deze opzoeken via pagina Tabo-info > MijnTaba (deze link staat ook op het opzegformulier).
Door gebruik te maken van het opzegformulier kun je ook altijd aantonen, dat je hebt opgezegd en wanneer je dat hebt gedaan. Je ontvangt namelijk direct automatisch kopie van het opzegformulier in jouw mailbox. Scheelt een hoop trammelant achteraf als jouw opzegging niet door de ledenadministratie van Taba is verwerkt omdat je bijv. vergeten bent in je mail het onderwerp in te vullen.

Mondelinge opzeggingen bij teamleider, coach, trainer, coördinator of welke andere medewerker dan ook worden niet geaccepteerd! Veelal wordt namelijk vergeten om dit bijtijds door te geven.

Hoe dan ook hopen we dat je met plezier terugkijkt op de tijd dat je bij ons lid bent geweest en wie weet … zien we je nog eens terug bij wedstrijden of in de kantine … of kom je weer heel gauw voetballen en plezier maken bij Taba.

Met een hartelijke groet van
AFC TABA

1.425