12mrt2021
 

Dat is nog eens iets anders dan voetbal, niet?

De nieuwste campagne van UNICEF is net van de pers gerold, de inkt is nog nat. Met man en macht, kunst- en vliegwerk, zet UNICEF zich in om vaccins naar alle uithoeken van de wereld te brengen. Het is de grootste vaccinatieoperatie ooit! ‘UNICEF staat toch voor hulp aan kinderen die niet zoals wij onbezorgd kunnen voetballen?’
Waarom dan deze oproep om mee te doen?
Het is heel simpel: Door volwassenen wereldwijd in te enten, dammen we de coronapandemie in. Als zorgverleners zijn ingeënt, kunnen kinderen weer naar een dokter. Als leraren zijn ingeënt kunnen kinderen weer naar school. En als hun ouders zijn ingeënt, hoeven kinderen niet meer te werken om het gezinsinkomen aan te vullen. Logisch toch? Wij zijn ontzettend trots dat elk jeugdlid van Taba het logo van UNICEF op zijn of haar shirt draagt. Daarmee helpen we al een klein beetje. En dat blijven we doen! Onlangs hebben wij dan ook met plezier ons contract met UNICEF verlengd.

Nu is het tijd voor andere actie!
Helaas kunnen we geen groots evenement organiseren om voor dit project geld in te zamelen.
Maar we roepen hierbij op om met je team iets ludieks te verzinnen, verzilver bijvoorbeeld doelpunten of doneer het geld dat je uit zou geven aan het wekelijkse kopje koffie, tosti of ander lekkers van de Tabar na een wedstrijd.

Alleen samen dammen we de pandemie in, hier én ook in alle uithoeken van de wereld.

Help jij mee?

Het is heel eenvoudig via deze link unicef.nl/coronavaccins

Hartelijk dank!


99