19feb2021
 

Ondanks de beperkingen is het mooi, is het genieten. De Tabajeugd zit niet stil. De Tabajeugd blijft fit en voetbalt in coronatijd onverdroten voort. Al maanden lang rolt de bal gewoon op onze velden. Iedere speler, ieder team van de jeugdafdeling, kan elk weekend zijn wedstrijden spelen. Geen echte competitie, maar onderling, om de Tabatrofee. Onder een stralend zonnetje, in de stromende regen of met de rijp nog op het gras. Er wordt gestreden, gejuicht, gehuild, gewonnen en verloren. Als bij een echte competitie. Er wordt geïncasseerd, soms flink, en er wordt geleerd, van elkaar, van andere lichtingen. Kortom, een waardevolle periode.

Bedankt allemaal! Samen sterk. Hopelijk weer snel tegen andere clubs, met hopelijk snel ook weer ouders langs de lijn. Tot die tijd voetbalt de jeugd sowieso gewoon verder. Hup Taba!

De uitslagen van de Tabatrofee bekijken? Check de teampagina’s op deze site!

Voor wie nog mooie foto’s heeft gemaakt: stuur ze door naar !

513