05jun2020
 

Tijdens de coronatijd lag alles bij Taba stil. Langzaamaan kwamen er versoepelingen maar desondanks bloeit en gloeit het clubleven nog niet als daarvoor. Wessel Moerkamp, trouwe Tabakker, heeft in deze tijd een uniek aandenken voor Taba gemaakt: De Tabahanger! En hij wil hiermee Taba ook nog eens graag steunen!

Zo’n leuk initiatief: Leuk om te hebben, leuk om te geven!

Over de maker:
Wessel kwam als klein F-je bij Taba voetballen en bleef aan de bal tot een jaar of 15. Toen ruilde hij de bal in voor de pen, en begon hij als wedstrijdcoördinator. Kwam je bij de club, dan wees hij je de kleedkamer, noteerde de score en verzorgde het wedstrijdformulier van a tot z. Die pen was niet alles, Wessel belandde achter de bar. Samen met naamgenoot Wessel (Diepgrond) bestierde hij de bar en dat deed hij totdat corona roet in het clubleven gooide. Behalve Tabakker was Wessel ook student. Hij trok wekelijks naar Schoonhoven waar hij onlangs de opleiding goudsmid afgerond heeft en binnenkort kan hij ook zilversmid achter zijn naam zetten.
Als goudsmid leek het hem een leuk idee iets met het logo van Taba te doen. Zo is deze unieke zilveren hanger geboren.
“In deze tijd van corona is het ook voor Taba lastig daarom wil ik voor elke hanger die ik verkoop een deel aan Taba schenken”, aldus Wessel.

De hanger is te koop voor: €27,50
Wil je er een zilveren ketting bij, dan komt de prijs op €37,50
Ook is het mogelijk een broche te bestellen. Deze kost €32,50

Hoe te bestellen?
Stuur een mail met jouw bestelling naar . 
Betaling gaat via een tikkie, en de hanger is op te halen bij Taba. Op maandagmiddagen is initiatiefnemer en maker Wessel zelf vaak aanwezig.