07feb2020
 

Taba heeft het contract met hoofdtrainer René van Vark met twee jaar verlengd.

René van Vark is dit seizoen begonnen als hoofdtrainer bij Taba met goede resultaten. We zijn zeer tevreden over René en zien ook aan de spelersgroep dat onder zijn enthousiaste leiding de zondagselectie een hecht team is geworden. Hierdoor is het vertrouwen groot dat we met elkaar de komende jaren nog verder kunnen doorgroeien.

Zoals René zelf zegt:
Ik ben verheugd dat TABA mij het vertrouwen heeft gegeven om er nog 2 seizoenen aan vast te plakken na een voor mij persoonlijk zeer moeilijke periode.
Ik zal mijn uiterste best doen om met de talentvolle, gemotiveerde jonge spelersgroep (samen met begeleiding ) door te groeien tot een tegenstander om rekening mee te houden.
Ik ben blij dat ik langer onderdeel mag uitmaken van deze mooie club!


176