27okt2019
 

Taba was in de eerste helft de veel betere ploeg: Op alle fronten was Taba beter. Via 2x Steven Olie had Taba het verschil gemaakt en eerlijk gezegd had dit vele male hoger moeten zijn, het tabavizier stond zeker niet op scherp: Teveel kansen werden onbenut gelaten.

Na rust werd het toch een naargeestige wedstrijd. Veel overtredingen ontsierden de wedstrijd. Taba verzuimde echter om ook in de 2de helft de kansen te benutten alleen wederom Steven Olie wist nog het net te vinden.

Na de 0-3 sloeg de vlam in de pan bij Eendracht. Spelers van Eendracht, supporters raakten slaags met elkaar. Het liep totaal uit de hand. De scheidsrechter kon niets anders doen dan de wedstrijd staken.

Helaas voor Taba de 2de wedstrijd in successie die niet uitgespeeld kon worden.

Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen thuis bij Taba tegen runner up WVHEDW, aanvang 15.00 uur.
Ik wens de Tabanezen 3 punten toe.

Jullie vaste supporter

265