24sep2019
 

GeuzenMiddenmeer 1 – TABA 1
zondag 22-9-2020

Na een redelijk verlopen voorbereiding met een nieuwe trainer mochten we vandaag de plastic wei in bij GeuzenMiddenmeer onder tropische temperaturen. Daar er een verplichte buscombi was en in den lande een andere wedstrijd, viel de publieke belangstelling wat tegen.

GeuzenMiddenmeer, voor TABA altijd een lastige tegenstander. Het was vanmiddag een gelijkopgaande wedstrijd: Optisch had GeuzenMiddenmeer het overwicht maar tot uitgespeelde kansen leidde dit niet.

Daar TABA slordig speelde, waren er toch mogelijkheden, echter het TABA vizier stond niet scherp. In de 27e minuut was het wel raak, nieuwkomer Tijmen de Vreeze maakte de 0-1 na een soepel lopende aanval. Lang kon TABA niet genieten van de voorsprong. In de 30e minuut was het slordig balverlies aan TABA zijde na een inworp en dit buitenkansje liet GeuzenMiddenmeer zich niet ontnemen: 1-1. Ondanks deze tegengoal was er eigenlijk geen vuiltje aan de lucht.

GeuzenMiddenmeer dwong TABA over het veld 1 tegen 1 te spelen, er werd echter praktisch niets gecreëerd door GeuzenMiddenmeer. Beide ploegen gingen de rust in met een 1-1 stand.

Tweede helft eenzelfde spelbeeld: TABA loerend op de counter en tot op zekere hoogte ging dat goed edoch het slordige spel van de 1ste helft werd doorgevoerd in de 2de helft.

In de 68e minuut was het “good old” Emiel Smeets die de 1-2 scoorde na een goed uitgevoerde counter. Als het vizier vandaag aan TABA scherper zou zijn geweest had TABA verder uitgelopen en de wedstrijd op slot kunnen gooien. Echter, zoals het zo vaak gaat, als je zelf niet scoort doet je tegenstander het wel.

In de 83e minuut vrije trap tegen op randje zestien meter, welke feilloos werd ingeschoten (ik laat me maar niet uit hoe deze vrije trap verkregen werd): 2-2.

Dit is ook gelijk de eindstand. Jammer dat er tot 2x toe een voorsprong wordt weggegeven. Aanstaande zondag thuis tegen Atletico Club Amsterdam, mooie gelegenheid om nu wel de 3 punten te pakken in TABA stadion.

Tot zondag!

Een supporter

Opstelling:

Roel, Job, Tobias, Benny, Thom (Pim)
Jari (Mees E), Mees S, Greg (Rhett)
Marcus, Emiel, Tijmen

138