18apr2019
 

Het komend seizoen zal de Zondag 1 worden getraind door René van Vark, momenteel nog trainer bij Weesp, Zaterdag 1.

De huidige Zondag 1 is, zoals Hans Zwaal zegt, een gerespecteerd tegenstander die goed meedraait in de vierde klasse. Het wordt een moeilijke opgave om het resultaat dat Hans heeft neergezet te continueren, volgens René. Ze hebben ontzettend veel te danken aan Hans. Op de vraag of hij er zin in heeft, zegt hij volmondig ja.

René van Vark is geen onbekende bij Taba. Hij trainde twee seizoenen de Zondag 2 en een seizoen de A junioren. Zijn laatste seizoen bij de Zondag 2 was het eerste seizoen van Hans Zwaal bij de Zondag 1.

Daarbovenop komt nog eens dat de cirkel weer rond is: René is zijn voetbalcarrière als jonge speler (tot de A pupillen) begonnen bij TIW, wat later is opgegaan in Jos/Watergraafsmeer. Met Taba komt hij zo weer terug op het sportpark waar hij begonnen is, het gras van Drieburg.

256