30mrt2019
 

Het Ajax opleidingsinstituut-bord bij de ingang verraadde het eigenlijk al. Toen we de tegenstander zagen warmdraaien met een “one-touch rondootje” wisten we het zeker, bij RKAVIC wordt voetbal serieus genomen.

Na de aftrap liet de tegenstander volleerd positiespel zien en strooide met op maat gesneden voorzetten die vakkundig werden ingetikt. Het duurde tot halverwege de eerste helft voordat TABA zich herpakte en het tij wist te keren.

Het regende nu doelpunten aan beide zijden. Doordat de “passie” niet alleen toenam in het veld, maar ook bij de ouders werd de stand niet helemaal goed bijgehouden. De uiteindelijke uitslag is 13 -14 of 14 -13 waar we er gerust van kunnen uitgaan dat de official van RKAVIC de laatste cijfers zal invullen op het wedstrijdformulier.

Belangrijker is om te vermelden dat TABA na de rust karakter toonde en zich keihard terugvocht in de wedstrijd. De achterstand werd weggewerkt door degelijk verdedigend werk en afgemaakt met prachtige doelpunten van goalgetter Bobby en een van Rafael.

Heerlijk om de strijdlust en het lerend vermogen van onze TABA jongens te hebben mogen aanschouwen in een lentezonnetje. Dat belooft wat voor de toekomst!

90