13nov2018
 

Taba-coryfee Jeff van Schaik

De dinsdagavond-vets-trainingsgroep had er op 6 november heel veel zin in. Voor de ‘Match of the Year’ tegen het selectieteam van Only Friends/Ajax met in de basis o.a. Sonny Silooy.

Taba had een grote opkomst, in totaal 21 tot op het bot gemotiveerde mannen. Doorwisselen bleek de oplossing. Dat, en met regelmaat goed spel, hield ons lange tijd in de wedstrijd. Only Friends/Ajax ging nl. overweldigend uit de startblokken. We kwamen snel op een 2-0 achterstand. Taba kreeg gaandeweg meer grip op de wedstrijd, ging beter voetballen, waardoor we met 2-1 de rust ingingen. Door de grote groep rekenden we op een conditioneel voordeel in de 2e helft. Echter door enkele persoonlijke fouten, die genadeloos werden afgestraft, zette Only Friends/Ajax de wedstrijd op slot. Het werd uiteindelijk 7-2.

Maar wat een voetbalavond. Het was genieten. Taba heeft zich van zijn beste kant laten zien. Op een grasmat waar elk biljartlaken jaloers op wordt. We kijken alweer uit naar de revanchematch!


242