25jul2018
 

Op dinsdag 17 juli ontving George Zoet uit handen van All Star Jeff van Schaik de jaarlijkse Gouden Veteranenschoen. George dankt deze eer aan het feit dat hij in het seizoen 2017/18 met maar liefst zes doelpunten topscorer is geworden van TABA 45+2. Namens het vier-koppige bestuur van TABA van harte gefeliciteerd, George. En volgend seizoen op naar de zeven. Dat gaat vast en zeker lukken als je vaker komt trainen en daarbij ietwat gerichter je kruit verschiet. Zeker niet óp de doelman!


Welingelichte boze bronnen beweren overigens dat gelegenheidsscheidsrechter [encode]Idris Sebti[/encode] op 14 april in staat bleek ten onrechte op rij maar liefst twee doelpunten van naaste concurrent F. Lidleyemeer* af te keuren, waardoor deze voormalige, ooit superproductieve Zaterdag-1-vedette uiteindelijk op één doelpunt na het felbegeerde topscorerschap is misgelopen. Dezelfde bronnen laten echter in het midden of George Z. bij de totstandkoming van deze dubbele scheidsrechterlijke dwaling tot tweemaal toe op fluisterafstand stond van de heer Sebti. Evenmin verhalen bedoelde tongen op wiens kosten laatstgenoemde in de daarnavolgende derde helft zich liederlijk rijk heeft vol mogen gieten. Wel heeft het bestuur inmiddels geconstateerd dat de kantine op 14 april 2018 een bijna ongeëvenaarde recordomzet heeft gedraaid.

* Bij gebreke van expliciete toestemming tot publicatie is ingevolge de nieuwe privacywet de achternaam van de betrokken gedupeerde niet opgooglebaar weergegeven.

Jeha

487