01okt2017
 

Taba zondag 1, voor bekertopper tegen TOG. Wie kent de broertjes Karsemeijer nog, onwaarschijnlijk harde spelers, echte clubmensen, die in de glorietijden van TOG, 80 jaar geleden, in het oude Ajax-stadion hun grote wedstrijden afwerkten? Het verhaal gaat dat TOG de leren wedstrijdbal op de dag voor de wedstrijden in de sloot legde (waarna deze het gewicht van een kanonskogel kreeg) zodat de loeisterke gebroeders Karsemeijer op de wedstrijddag hun voordeel konden pakken. Niets van dat al op zondag 10 september jl, de dag waarop onze Tabakkers het sympathieke en erg goed spelende TOG door nog beter spel met 0-3 verschalkte. Alles op het mooie complex van onze Middenmeer-buren. Wat overigens te zeggen van het prachtige nieuwe uit-tenue van onze zondagselectie? Met, jawel, UNICEF als de te sponsoren partij. Daarover later meer.

413