31aug2017
 

Twee weken geleden hebben we gezamenlijk afscheid genomen van Jos in de Q-factory en in de kantine van onze favoriete voetbalclub. Mijn moeder en ik zijn iedereen van Taba ontzettend dankbaar voor de steun, de geweldige opkomst en de mooie woorden die gesproken zijn. Taba heeft de deuren voor ons geopend en er alles aan gedaan om iedereen een warm welkom te bezorgen, ook hiervoor zijn we ongelofelijk dankbaar.

Een prachtig afscheid vonden we het, en hoewel we nog steeds ontzettend verdrietig zijn, vinden we enige troost in het feit dat er zoveel mensen voor ons klaar staan. Mensen die Jos in al zijn jaren op Taba heeft leren kennen en, ondanks zijn geregelde koppigheid rondom de kleinere zaken in het leven, ontzettend graag mocht. Mensen met wie hij hele dagen langs de velden kon staan lullen en mensen die mij en mijn moeder nog maar eens hebben laten zien dat Jos door velen geliefd werd.

Een uitvaart is natuurlijk geen echt afscheid, de herinneringen en de liefde zullen niet verdwijnen. Wees daarom vooral niet bang om me nog eens aan te spreken op de club als je wat mooie (of juist typisch frustrerende) herinneringen naar boven wil halen. Ik hoor ze graag en heb er zelf ook nog genoeg om te delen!

Ruben

479