12mrt2017
 

Vorige week bereikte ons het intrieste nieuws dat Raymond Janssen is overleden. Raymond was een zeer gewaardeerd speler van de Veteranen 45+1. We wensen zijn vrouw, kinderen en alle naasten heel veel sterkte met dit verlies. Hieronder een herinnering aan Raymond, namens zijn teamgenoten.

Bestuur Taba,
Remco, Jozef, Taeke en Domien


Raymond met Taba op een terrasje in Parijs

Raymond was een mensen-mens, een sociaal dier. Hij hield van mensen en kon goed met (de meeste) mensen opschieten. Maar hij bleef wel graag op de achtergrond. Toch verraste hij je vaak met originele out-of-the-box meningen en inzichten. Die dan volgens hem weer volkomen normaal waren.

Hij hield niet van stil zitten en ondernam graag dingen. Maar bovenal was hij een bourgondiër en probeerde, samen met zijn gezin, zoveel mogelijk van het leven te genieten. Zo hadden ze een huis in Portugal, waar ze regelmatig naar toe gingen. En gingen ze graag met vrienden samen eten en drinken. Hier pasten de twee-jaarlijkse tripjes, die we met het TABA veteranenteam naar Parijs maakten, uitstekend bij.

Raymond is slechts 57 jaar geworden. Hij laat een vrouw en drie kinderen én een heleboel goede vrienden na. We missen hem nu al.

Veteranen 45+1


750