06jan2017
 

… de lekkerste van Amsterdam …

De volgorde is anders dan je gewend bent. Het is niet zo dat je als jongste op de dag start en als oudste eindigt. Dat heeft te maken met het feit dat we voor het eerst pré-mini’s laten voetballen (start van de dag), het erg grote aantal inschrijvin- gen, en daarmee een handige en sfeervolle indeling van de dag (gebaseerd op ervaring).

Houdt alvast rekening met het volgende: doe thuis al je Taba shirt aan, neem 5 euro inschrijfgeld mee … en misschien nog iets voor de UNICEF donatiezuil. Gewone gympen zijn prima. Maar nee, voetbalschoenen niet (zoals ooit een ouder ons vroeg). Natuurlijk zijn er oliebollen, vaantjes en drankjes. Aan ouders vragen we ter plekke om teams te begeleiden, te fluiten, bij de inschrijftafel te zitten, etc.

GDE Fout: Fout met ophalen van bestand - schakel indien nodig foutcontrole uit (404:Not Found)
141