26okt2016
 

Het kunstgrasveld is vanmiddag op feestelijke wijze officieel geopend. Helaas was de wethouder op het laatste moment verhinderd, maar Thijs Reuten (vanaf het begin vanuit de gemeente al betrokken bij het kunstgras) nam het stokje over. Direct daarna gaven Wim Kieft en Eberhard van der Laan een startschop voor de Penalty Bokaal, waar veel jong Taba pupillen aan deelnamen. Hulde voor onze keepers Wessel en Roel!

Verder deze dag veel fotosessies met de sportieve Jong Ajacieden in tenue op oldschool polaroid, zodat handtekeningen niet alleen op shirts terecht kwamen, kampioenschap hooghouden en er werd gedobbeld bij het grote ganzenbordspel van UNICEF. en dat alles onder genot van hapje en drankje.

Kortom, een dag om niet te vergeten, met ruim 600 euro voor UNICEF om elk kind te laten sporten en spelen… en de teller loopt nog door!

410