10okt2016
 

Om de zoveel tijd zullen we een wedstrijd verkiezen tot wedstrijd van de week. Dat kan niet na de zoveelste winst achter elkaar, er moet tegenslag overwonnen zijn! Om met Vince Lombardi te spreken: “It’s not whether you get knocked down, it’s whether you get up”. Hieronder de JO11-5, die de eerste overwinning pakt van het seizoen.

Afgelopen Zaterdag heeft Taba JO11-5 zijn eerste overwinning van het seizoen gehaald. En hoe?! Overtuigend werd met 11-1 gewonnen van IJburg.

Dankzij de tactische ingrepen van trainer Khalid maar vooral de inzet van de jongens werd er goed en vrij gevoetbald. Je zag het team groeien in de wedstrijd. Er waren hele mooie doelpunten te zien, zoals een lobje, een een-tweetje, een bal in de kruising. Het goede samenspelen en combineren, zowel in de verdediging als in de aanval geeft vertrouwen voor de rest van het seizoen.

We kijken dan ook uit naar de volgende wedstrijd! Goed gedaan Taba JO-11-5!

Marco

341