18jun2016
 

Het is Willem Nijensikkens, al jaren lid van Taba, gelukt met slechts drie mailtjes aan de KNVB zijn geliefde F.C.Twente te redden van de ondergang. Indien de KNVB geen bakzeil zou halen dreigde hij weer te gaan fluiten voor Taba en dit bleek voldoende – zie de mailwisseling. Wel jammer voor de Zondag 3 die nu een goede scheids zullen moeten missen op het niet-olerende natuurveld volgend seizoen. En jammer voor het publiek op de hoofdtribune en in de kantine die zich met scheidsrechter Nijensikkens toch altijd verzekerd wist van vloeiend spel, spektakel en wilde achtervolgingen tot in het voorraadhok. Wessel Diepgrond en Henk van Vets 45+2 zijn zo dom geweest te wedden met scheidsrechter Nijensikkens en zij moeten nu betalen…

 • From: Willem Jan Nijensikkens
  Sent: Friday, June 10, 2016 2:56 PM
  To: KNVB
  Subject: Opzegging

  Na de “Sonderbehandlung” van F.C. Twente, nota bene de vierde club van ons land, en alle desastreuze gevolgen van dien wens ik de KNVB niet langer te vertegenwoordigen als official.

  Niet met ons.

  W.J. Nijensikkens (geboren Balkbrug, gemeente Hardenberg)

 • From: KNVB
  Sent: Wednesday, June 15, 2016 9:50 AM
  To: Willem Jan Nijensikkens
  Subject: RE: Opzegging

  Beste Willem,

  Bedankt voor je mailtje. Heel vervelend dat je ermee gaat stoppen. Kunnen wij jou nog op andere gedachten brengen?

  Met vriendelijke groet,

  S.V.

  Medewerkster ondersteuning Arbitrage,

 • From: Willem Jan Nijensikkens
  Sent: Wednesday, June 15, 2016 1:26 PM
  To: V.S.
  Subject: Re: Opzegging

  Beste S,

  Jazeker kunt jullie mij nog op andere gedachten brengen! Nog is er geen zekerheid; blijft Twente in de eredivisie dan blijf ik gewoon voor u fluiten. Zoniet dan voldoet het aftreden van de heer Van Oostveen. In feite ben ik van mening dan hij, na het debacle van de EK-kwalificatie (waar we nu de wrange vruchten van plukken) en zijn uitspraken over Twente zélf magie en ontsnappingskunst nodig heeft. Hij moet weg als Twente degradeert.

  Willem Jan Nijensikkens

 • From: V.S.
  Sent: Wednesday, June 15, 2016 1:44 PM
  To: Willem Jan Nijensikkens
  Subject: Re: Opzegging

  Beste Willem,

  Ik doel meer op je functie als vrijwilliger/vertegenwoordiger van de KNVB. De uitspraak van de rechter is bepalend.

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

 • From: Willem Jan Nijensikkens
  Sent: Thursday, June 16, 2016 12:58 PM
  To: V.S.
  Subject: Re: Opzegging

  Beste S,

  Allereerst zou ik zeggen lees de advertentie in De Telegraaf van vandaag. Jullie begrijpen toch wel dat dit gevolgen zal hebben. Ik wens u niet meer te vertegenwoordigen vanwege de in onze ogen unfaire behandeling van ons Twente. Punt. U mag hopen dat de beroepscommissie van de KNVB wijsheid zal betrachten…

  Willem Jan Nijensikkens

Noot redactie: AFC TABA is de beroepscommissie van de KNVB het komende seizoen eeuwig dankbaar om onmiddellijk gehoor te hebben willen geven aan het ultimatum van de heer Nijensikkens.

654