22mei2016
 

Trots presenteert Taba weer een sponsor

Verdeuzeldonk Communicatieadvies

Franscé Verdeuzeldonk is geen vrouw die je makkelijk over het hoofd ziet. Al tien jaar moedigt ze trouw haar talentvolle zoon aan die nu in de Taba B1 speelt. Regelmatig tot zijn grote ergernis!

foto verdeuzeldonk

In het dagelijks leven is Franscé Verdeuzeldonk al ruim 13 jaar zelfstandig communicatieadviseur en expert in het genereren van free publicity voor bedrijven en non-profit organisaties. Ze doet ook regelmatig klussen als interim-woordvoerder. Samen met haar opdrachtgevers bedenkt Franscé strategieën die ervoor zorgen dat hun boodschappen via de pers onder ieders aandacht komen. Zo kunnen zij hun doelen makkelijker halen of steun verwerven bij mensen die voor hen belangrijk zijn.

Als het hectisch en turbulent wordt, is Franscé op haar best. Doordat zij jarenlang woordvoerder en mediastrateeg bij Greenpeace en Nuon is geweest, spreekt zij de taal van de straat én het bedrijfsleven.

Wil je meer weten over Verdeuzeldonk Communicatieadvies, neem dan eens een kijkje op haar website: www.verdeuzeldonk.com.

Om te winnen moet je scoren!

Wil je net als Franscé Verdeuzeldonk Taba sponsoren? Neem gerust een keertje contact op met de sponsorcommissie.

411