08feb2016
 

THe place To be

De winterstop is achter de rug en de 2e helft van het voetbalseizoen start weer gelukkig! Iedereen staat weer te popelen om op de Taba velden zijn voetbalkunsten te vertonen. Voor ons ook meteen aanleiding onze trouwe Taba sponsors in het zonnetje te zetten en te beginnen met THT.

THT bevindt zich in de oude kantine van de Shell. Van 1941 tot 2011 nuttigden 1200 werknemers van Shell iedere dag hier hun lunch. Precies 70 jaar later kreeg het karakteristieke pand, ontworpen door architect Staal, een culturele bestemming. Samen met medebewoners Paradiso noord, Stichting Tolhuistuin, Framer Framed, Solid Ground Movement en Tip Noord is hier invulling aan gegeven.

Het café-restaurant is te vinden aan de IJ-zijde van het hoofdgebouw van de Tolhuistuin en heeft een geweldig uitzicht over het water met genoeg zitplaatsen voor hongerige eters. En ik kan het weten! Hup even het fietsje pakken vanuit ’t drukke centrum, pontje pakken achter Centraal Station, 2 minuutjes varen en dat voelt al als een echte mini-vakantie.

Dan heerlijk eten bij het café-restaurant THT dat toegankelijk en betaalbaar is voor iedereen! Voor diegene die na het eten nog een te gek concertje willen zien, is er ook nog volop keuze. Noord met THT is hot en een echte aanrader om een keer heen te gaan!

Check: tht.nl


Wil je net als THT Taba sponsoren? Neem gerust een keertje contact op met de sponsorcommisie.

477