11jan2016
 

In 2008 vierde Taba haar 75-jarig bestaan. Een prestatie van formaat. Dat vond de gemeente Amsterdam ook, zodat wij een zware, messing Geuzenpenning ontvingen, in een fraai kistje. Mooi! Die penning is en blijft in veilige handen van de voorzitter.

Vandaar dat scheidend voorzitters Anton en Arthur de penning overdragen aan onze nieuwe voorzitter Remco. Dit heuglijke feit vond plaats tijdens de afgelopen zondag druk bezochte nieuwjaarsborrel in de Tabakantine.

Rem: succes, en bewaak de penning met je leven!

In 2008 vierde Taba haar 75-jarig bestaan. Een prestatie van formaat. Dat vond de gemeente Amsterdam ook, zodat wij een zware, messing Geuzenpenning ontvingen, in een fraai kistje. Mooi! Die penning is en blijft in veilige handen van de voorzitter.

Vandaar dat scheidend voorzitters Anton en Arthur de penning overdragen aan onze nieuwe voorzitter Remco. Dit heuglijke feit vond plaats tijdens de afgelopen zondag druk bezochte nieuwjaarsborrel in de Tabakantine.

Rem: succes, en bewaak de penning met je leven!

315