24dec2015
 

In 2016 gaat er veel verbeterd worden aan onze accommodatie. Volg facebook, de site, etc, voor alle berichten die daarover gaan verschijnen. We krijgen kunstgras, knappen de kleedkamers achter (bepaald niet half) op, en voor nu: we gaan bij Taba vanaf de zomer ook zelf stroom opwekken! Met zonnepanelen, geplaatst op het dak van de kantine.

Tijdens de algemene ledenvergadering werd toestemming verleend om een lening bij de gemeente Amsterdam aan te gaan in het kader van duurzaamheid, bedoeld oa voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen (en ook verduurzaming accommodatie).

Speciale dank gaat hierbij uit naar Robbi, die het hele traject heeft begeleid. Op de foto het voltallige bestuur, samen met Robbi, de lening tekenend bij de gemeente.

Meer over alle plannen, de status ervan, tijdens de nieuwjaarsborrel op 10 januari!

495