19okt2015
 

Anke met haar jongste bijdrage aan Taba…

Uit de archieven van de Kamer van Koophandel valt op te maken dat Anke in het jaar 2000 werd ingeschreven als bestuurder van de club. Zo begeleidde ze bijvoorbeeld de overgang van de gulden naar de euro. Veel belangrijker was haar nauwe betrokkenheid bij de forse groei van Taba, van een induttend ouwelullencluppie met een behoorlijke schuld naar wat we nu in handen hebben: een springlevende en meer dan kerngezonde voetbalvereniging van jeugd, senioren en veteranen.

Anke is na duovoorzitters Anton Noorman en Arthur Rauwerdink het derde bestuurslid die dit jaar ermee stopt. Het voorzitterschap is vanaf komende Algemene Leden Vergadering (4 november) in handen van Taba-vader en spelend Taba-veteraan Remco Geesken.

Ook de toekomst van het financiële beheer ziet er rooskleurig uit, nu we voor Anke opvolgers van formaat vonden. Ja, het zijn er twee, want Anke’s takenpakket was eigenlijk te groot voor één persoon. Daarom pakken Tabavaders Domien Debruyne en Taeke Spinder het na de ALV samen op.

Anke, de dankbaarheid voor vijftien jaar bloed, zweet en tranen kan niet even snel worden uitgedrukt in een paar woordjes, maar toch, alvast: enorm bedankt voor je tomeloze inzet. En Domien en Taeke: veel succes!=

780