05jul2015
 

Inmiddels is ook de definitieve teamindeling voor de secties C, B en A van het seizoen 2015/2016 bekend. Deze is samengesteld door de technische commissie, en beoordeeld door de jeugdcommissie. Je kunt de indeling in dit bestand zien. Het bestand bevat ook de F, E en D indeling, nu ook aangevuld met de spelers die van de wachtlijst komen.

De teams zijn vol. Alleen voor spelers geboren in 2000 en 2001 is nog enige ruimte (C2, C3 en C4). Mocht je vrienden/vriendinnen hebben die graag fanatiek een balletje bij ons willen trappen: neem dan contact op met Sander Kes: .

Inclusief de mini’s en MA1, niet in deze indeling, passeert de jeugdafdeling van Taba ruimschoots de 400 jeugdleden, met nog een grote wachtlijst. Het bewijst eens te meer hoe populair Taba ook nog bij jeugdspelers is. Bedankt daarvoor aan alle trainers en leiders, commissieleden en veel ouders die bij verschillende activiteiten de handen uit de mouwen steken.

Groet,

Joost de Wijer, voorzitter technische commissie
Remco Geesken, voorzitter jeugdcommissie

819