16jun2015
 

Een weekend lang in een TABA voetbalkamp-roes leven… een roes van het jaarlijks terugkerende ‘E-tjes-tegen-de-F-jes-kussen-gevecht’, nieuwe records tak-hangen, het zon overgoten voetbaltoernooi in Saestum, friet met sla en appelmoes, flagball & kickball, kampvuur verwarmde marshmallows, enkel brekende smokkelroutes in de bossen van Austerlitz, snurkende of slaapwandelende kamergenoten of -genootjes, scherven (maar die brengen geluk) … en nog veel meer.

Wat ons (de kampcommissie) betreft was het een zeer geslaagd TABAkamp waar we vol trots op terug kijken. Uit de reacties die we hebben vernomen zijn wij gelukkig niet de enige die hier zo over denken:
Het was een geweldig en sportief feest!

Dank aan alle ouders die fantastisch hebben geholpen afgelopen weekend!
Wat rest zijn de foto’s… Wie heeft er nog meer? Geef het door, dan linken we graag.
Een groot aantal foto’s van de E-tjes vind je hier.

kussenstrijd
kampvuur
muurtje
flagball
708