28apr2015
 

Hoewel de zaterdag 2 van Taba vorige week al zonder te spelen kampioen was geworden werd het feestje gisteren pas gevierd. De gele machine was dit seizoen niet te stoppen en stapte slechts twee keer niet als winnaar van het veld. Met 117 doelpunten in het voordeel van Taba was het een prachtig seizoen die bekroond werd met een kampioenschap waardoor de ploeg volgend jaar in de 4e klasse zal uitkomen. Hoewel de mannen van Taba al lang wisten dat het kampioenschap er dit seizoen dik inzat was alleen RAP dit seizoen de enige concurrent. Taba wist thuis met veel geluk van de Amstelveners te winnen waardoor de benodigde voorsprong alleen nog maar verdedigd hoefde te worden. Doordat RAP in de slotfase van het seizoen nog punten ging morsen was het Taba dat gisteren het feestje kon vieren. Terwijl We are the champions door de speakers heen beukten werd de schaal door iedere spelers een paar keer euforisch omhooggehouden in combinatie met veel geschreeuw. Wessel kwam handen te kort om alle biertjes open te maken en het bleef nog tot in de laatste uurtjes onrustig op Sportpark Drieburg.

Jurgen


250