14apr2015
 

Nog ‘n paar competitiewedstijdjes, wat leuke toernooien en dan is dit voetbalseizoen alweer afgelopen. Toch wil ik eventjes ‘n klein momentje stilstaan bij onze jeugdkeepers van Taba, die onmogelijke ballen atletisch uit alle hoeken slaan en aan het begin van elke Taba aanval staan. Ik mag elke maandag een uurtje met de C/B/A jongens trainen. Deze jongens hebben ‘t al vaak druk, trainen ook wekelijks met hun eigen team, hebben boordevol huiswerk, of hebben wel eens ‘n blessuretje. Maar elke week staan hier een paar gedreven keepers die maar elke week beter worden, vandaar eventjes ‘n paar sfeerbeelden op zo’n puike maandagavond training.

Tot volgende keeperstraining! Groetjes, Hans

De maandag keepersgroep bestaat uit: Bob, Kaan, Silke (zie de aktie foto’s), Yonathan (niet aanwezig, helaas geblesseerd), Fedde (helaas niet aanwezig, maar gisteren een wereld wedstrijd gekeept tegen Waterwijk) , Olivier (niet aanwezig, helaas geblesseerd), Roman (altijd & altijd aanwezig, maar vandaag helaas niet vanwege vette proefwerkweek)

312