17aug2014
 

Nieuwe Taba-tenues, kopen met korting!

Taba blijft vernieuwen. Dat geldt ook voor onze tenues. Bekijk de nieuwe lijn, kek pakkie toch?

KORTING TOT 20%

De tenues zijn van het merk Hummel: hoge kwaliteit voor een prima prijs. Taba profiteert van een sponsordeal met Hummel en SportsFanatic in Amsterdam-Oost. Bij SportsFanatic koop je al je spullen met een korting van 10%. Koop je als heel team een nieuw tenue, dan is de korting zelfs 20%! Overleg eens met je teamleider en je teamleden.

KEEPERS

Ben je keeper? Dan betaalt Taba je keepershandschoenen voor 100%. Vertel SportsFanatic in welk team je keept. SportsFanatic geeft het door aan onze materiaalman Jos Duijst. Loop vervolgens de winkel uit met gratis handschoenen!

OVERGANGSFASE

Kan je huidige tenue nog wel een seizoen mee? Geen probleem. Speel komend jaar nog in je huidige tenue en haak volgend seizoen aan.

SportsFanatic
Pretoriusstraat 2
1092 GE Amsterdam
Telefoon: 020-84 63 671

Zie voor openingstijden en routebeschrijving www.sportsfanatic.nl

VRAGEN?
Neem contact op met onze materiaalman Jos

1.176