27mei2014
 

Beste spelers van onze Taba jeugd,

De teamindelingen mbt de C, D, E en F voor volgend seizoen (2014/2015) zijn bekend. Je kunt in dit overzicht zien in welk team je bent ingedeeld. Alle leiders en trainers hebben de indeling gehad, en aan hen is al gevraagd deze naar jullie door te sturen.

De teamindelingen zijn tot stand gekomen volgens de procedure zoals beschreven in het technisch jeugdbeleidsplan. In een ouder bericht op de site kun je hiervan een korte samenvatting terugvinden.

De teamindeling is na een intensief proces van overleg tussen Technische Commissie en trainers tot stand gekomen, en hierna beoordeeld door de Jeugdcommissie. De Jeugdcommissie controleert mn of de procedure correct is gevolgd, en er ook voldoende met sociale aspecten rekening is gehouden. De Jeugdcommissie is akkoord met de indeling zoals bijgesloten, en daarmee is hij definitief.

Als er vragen zijn naar aanleiding van de indeling, dan kunnen deze worden gestuurd naar de verantwoordelijke mensen van de technische commissie en de voorzitter Jeugdcommissie, ondergetekende. Zie daarvoor onze site onder het menu Taba Info/Wie doet wat. Wel willen we hierbij nadrukkelijk vragen eerst het technisch jeugdbeleidsplan te bestuderen.

Met vriendelijke groet,

Remco Geesken
voorzitter Jeugdcommissie

mede namens
Freek Kallenberg
voorzitter Technische Commissie

346