11mei2014
 

In een zinderende beslissingswedstrijd tegen Wartburgia is het de jongens van de zaterdag 1 gelukt kampioen te worden in de vierde klasse. Een spannende pot met hard werken, aan beide kanten, de straffe wind speelde nadrukkelijk mee. Na een aanvankelijke 0-1 achterstand wist Taba nog voor de rust op 2-1 te komen. Door het missen van een vette kans halverwege de tweede helft verzuimde Taba de wedstrijd op dat moment te beslissen. Even later scoorde Wartburgia 2-2, verlenging hing in de lucht. Totdat Philip vanaf rechts een prachtige voorzet over de grond naar Denton stuurde. Die twijfelde geen moment en schoof de 3-2 erin. Pats. Feest. Volgend seizoen derde klasse voor Taba!

Lees het uitgebreide wedstrijdverslag op de site van Het Amsterdamsche Voetbal.

Klik hier voor de 213 prachtige foto’s van John Beckman.

Bekijk de video van Ton Maassen op Youtube. Maak kennis met Drone-opnamen!

Een apetrotse voorzitter met ZIJN matchwinnaar…

198