14apr2014
 

contract met AFC TABA

Van links naar rechts: Hans Christenhuis (sponsorcommissie AFC Taba), Ricardo Fernandes Nazaré (Rijschool Company), achter de camera Andrew Kerr © (sponsorcommissie AFC Taba), niet op de foto (Arthur Rauwerdink voorzitter AFC Taba)

Van links naar rechts: Hans Christenhuis (sponsorcommissie AFC Taba), Ricardo Fernandes Nazaré (Rijschool Company), achter de camera Andrew Kerr © (sponsorcommissie AFC Taba), niet op de foto (Arthur Rauwerdink voorzitter AFC Taba)

Het was misschien al even bekend maar nu is het officieel. Met veel trots kunnen we berichten dat afgelopen week onder een stralend zonnetje het allereerste AFC Taba sponsorcontract met eigenaar Ricardo Fernandes Nazaré van Rijschool Company is getekend. Op de middenstip van het AFC Taba hoofdveld werden de handtekeningen voor een 3-jarig sponsorcontract gezet.

Voor AFC Taba is Ricardo geen onbekende, zelf heeft Ricardo als talentvolle voetballer jarenlang bij AFC Taba gevoetbald en is hij nu nog steeds als trainer/coach bij de club betrokken. Hij is dan ook razend enthousiast over de toetreding als nieuwe sponsor.

Anderhalf jaar geleden is Ricardo met Rijschool Company gestart. Rijschool Company heeft een duidelijk doel: jou veilig, deskundig, snel en voordelig helpen je autorijbewijs te halen. Rijschool Company biedt rijlespakketten die precies aansluiten op jouw wensen. Met Rijschool Company kies je voor de leukste weg naar je rijbewijs!

Check voor informatie: www.rijschoolcompany.nl en wist je al dat je vanaf de leeftijd van 16,5 jaar kan beginnen met rijlessen! Rijschool Company is aangesloten bij BOVAG en gevestigd in Amsterdam.

Wil je net als Rijschool Company AFC Taba sponsor worden? Vraag naar de sponsormogelijkheden.

e-mail:
Andrew (06-51 61 94 62)
Hans (06-30 72 89 76)

194