03feb2014
 

Op de bank, benen op tafel, Niyah het zusje van Malik kijkt naar de Troetelbeertjes en ik besluit deze en vorige week vast te leggen in dit verslag.

Het heeft mij een week gekost om over de teleurstelling van de vorige heen te komen. Uit bij IJburg E5 stonden we binnen 10 min met 2-0 voor. Een prachtig afstandsschot van Malik en een directe vrije schop rolden prachtig het goal in. Nadat de scheidsrechter en de spelers van IJburg besloten ons hard aan te pakken, kwamen we zelfs 3-2 achter. Malik maakte opnieuw gelijk met een schot in de kruising … 3-3. Het was niet genoeg. Een fataal foutje (wanneer is een keepersfout niet fataal hè…) van Jelle de doelman die echt groeit als voetballende keeper, leidde het 4-3 verlies in.

Vandaag stonden we 4-0 achter na de 1e helft tegen CTO’70 E3. Het felle technische team uit Duivendrecht gaf ons een lesje in afmaken en pittige scherpe duels aangaan. De kou en regen had invloed op ons team. Dulan, Jannes, Malik en Mels brachten ons heldhaftig terug tot 4-4… nog 3 min te gaan als de achterhoede 1 op 1 staat omdat we hard aanvielen om de 5-4 in ons voordeel te maken. De linksbuiten van CTO drong tot ver voor de goal door, werd hard verdedigd, het laatste tikje mee… pfff we verliezen met 4-5 thuis tegen CTO.

Taba moet weer leren strijden…

Op naar Fortius E4 thuis volgende week.

136