16mei2013
 

Hallo allemaal,

Hier het lang verwachte inschrijfformulier voor het TABAkamp voor E-tjes (2 nachten) en F-jes (1 nacht). Het kamp zal ook dit jaar weer plaatsvinden in de bossen van Austerlitz (bij Zeist).

De Taba E-tjes en de F-jes op voetbalkamp. Dat betekent dat wij in totaal met misschien wel 120 Taba jongetjes (en meisjes) daar zullen verblijven. We zitten verspreid over twee accommodaties, maar vlak naast elkaar.

Het is de bedoeling dat ieder team zijn eigen vervoer voor zowel de heen- als de terugreis regelt. Voor de begeleiding van de teams zijn minimaal 2 ouders per team nodig. Dat betekent natuurlijk voor die ouders een inspanning, maar daartegenover staat dat het ook heel erg leuk is zo’n heerlijk weekendje weg met je kind (en andere ouders).

Elk team moet zorgen dat er voldoende ouders meegaan voor het gehele weekend. Dit hoeft niet te betekenen dat alle ouders alle twee dagen en twee nachten meegaan (voor E-tjes). Men mag dit ook splitsen natuurlijk. Als er maar doorlopend drie ouders per meegaand team aanwezig zijn.

Meer informatie over het kamp zal eind mei aan alle teamleiders het draaiboek via de email worden toegezonden. In dit draaiboek staat alles wat je weten wilt over het kamp, wat je mee moet nemen en ook de telefoonnummers van de ouders die er zijn. Met dit draaiboek is iedereen, inclusief de achterblijvende ouders, op de hoogte van wat er gaat gebeuren op het kamp.

INSCHRIJVEN DUS !!

Mail het (ingevulde) formulier naar: en betaal direct !!

Tot op het kamp,

De Kamp Organisatie 2013

177