13mei2013
 

Waar spelen we, is het afgekeurd, hoe laat spelen, is het op kunstgras, kom niet, ben geblesseerd, heb de griep, kom later, gaat het wel door, waar is het, kan het niet vinden, wil alleen de 1e, 2e helft spelen, ben er over 10 minuten, kan niet op links spelen, heb alleen een rechterbeen, wil in de spits, heb jij verleden week mijn tas meegenomen, kan niet op doel staan, waar zijn de ballen, zijn ze opgepompt, wie heeft er maat 43, welke kleedkamer, heb je de sleutel, waarom heb je die wel/niet uitgenodigd, komt die ook, zijn er nog sokken, scheenbeschermers, wat is de opstelling, doet die ook mee, wie is de aanvoerder, wie gaat er op doel staan, kan niet vlaggen, wie gaat er fluiten, stond 6 weken ook al reserve, waar sta ik, waar is de sleutel, oh die ligt nog in het doel, is er thee, speel nog even door, ga wel douchen, er is een gat op het middenveld, kan niet meer, jullie komen niet terug, was een penalty, hadden moeten winnen, wat een thuisfluiter, heeft iemand een handdoek over, haal even een kratje bier en 2 cola voor in de kleedkamer, wie gaat er wassen, ben op de fiets, doe het over 2 weken wel, tjee weer een koude douche, zitten jullie nou nog steeds in die kleedkamer, doen we nog een kratje, iedereen een 10-tje in de pot, die speelde ook slecht zeg, goede wedstrijd man, zijn er bitterballen en patat besteld, haal jij nog een meter, nog 2 1/2 € bijstorten in de pot, gaat die kantine nu al dicht, ga je vanavond nog wat doen, waar spelen we volgende week, ben er 2 weken niet, is er wel afgerekend.

Al met al een wederom een goed seizoen met 2 top score’s, superverdediging, topklasse midden linie, 4 keepers die niet voor elkaar onderdeden en speler v/h seizoen Junior.

Hoop jullie allemaal op de training en het volgend seizoen weer te zien.

Fijne vakantie Chris

135