24mrt2013
 

In 2013 bestaat TABA 80 jaar. Een oude, springlevende club, vol energie en ambities. In dit kader gaan we in het seizoen 2013/14 op zoek naar sponsors. Huh?

Hoe het zit

TABA is de laatste jaren zichtbaar gegroeid, we hebben meer dan 600 leden, dus een netwerk van algauw het dubbele aantal mensen. Die groei komt door een vaste instroom van mini’s (5/6-jarigen) en door meer spelende teams op zaterdag en zondag (m/v). TABA is hot, zo blijkt ook uit de lange wachtlijst. Onze prestaties op het veld worden steeds beter, door betere trainers, beter spelers en – vooral – ons spelplezier.

We zitten er ook letterlijk warmpjes bij. Met nieuwe kleedkamers en keuken, een frisse kantine (de TABAR, nieuwe WC’s en nieuwe kasten voor elk team), met hekken rond het hoofdveld en dug outs voor uit- en thuisspelende teams, en met nieuwe opstelplaatsen voor fietsen en brommers. En we blijven bouwen aan een club waarin respect en goed gedrag centraal staan.

Sponsoring

TABA heeft een sluitende begroting. Maar tegelijkertijd worden we geconfronteerd met dalende subsidies en stijgende kosten. De lokale overheid verlegt steeds meer lasten naar de clubs en hun leden. Het wordt daarom tijd voor een extra inkomstenbron: sponsoring.

Met extra middelen kunnen we extra dingen doen. Zoals het opknappen van het achterste kleedkamergebouw, opleidingen voor aspirant scheidrechters en ja, wie zal het zeggen, wellicht een kunstgrasveld met verlichting voor eigen deur… Kortom: wensen zat!

“8:80”

Het bestuur van TABA heeft een Sponsorcommissie opgericht. De basis voor de eerste campagne is al gelegd onder het thema “8:80”. TABA wordt dit jaar 80, en voor komend jubileumseizoen zoeken we 8 nieuwe meerjarige sponsors. Wat kunnen wij hen bieden? Wat willen wij daarvoor hebben? Dat gaat de sponsorcommissie nu uitzoeken, waarna wij een offer they can’t refuse opstellen.

Doe mee!

Acht nieuwe sponsors vinden in een jaar tijd, dat lijkt een flinke klus. We weten dat onder onze leden veel verborgen krachten liggen – een heleboel deskundige mensen met ideeën en contacten. Het is tijd om deze krachten te bundelen.

Wat wij op korte termijn graag van je willen is het volgende:

  • voed ons met goede ideeën;
  • word lid van de Sponsorcommissie als je ervaring hebt met sponsoring of marketing;
  • help de Sponsorcommissie als je grafisch ontwerper, videographer, social media expert, free publicity expert of belastingadviseur bent;
  • en/of steun TABA door zelf sponsor te worden!

Contact leggen

Samen laten we onze plannen slagen. Neem voor meer informatie contact op met Hans Christenhuis of Andrew Kerr, initiatiefnemers van de TABA-sponsorcommissie, via

48