14jun2012
 

Het is alweer bijna zover: ons mooie en altijd super gezellige Taba toernooi!

We starten dit jaar al op de vrijdagavond (8 juni) met de poules van de B1, MB1 en MB2. Met aansluitend een (fris)feest voor de deelnemende teams en onze B2 en C-teams!

Op zaterdag 9 juni starten ’s ochtends de kanjers van de T-League en de F-jes, gevolgd door de E-tjes en ’s middags tot een uurtje of vijf de D-teams. En uiteraard gaat om 18.00 de TV aan voor de EK-wedstrijd Nederland-Denemarken! Zondag 10 juni vullen de C’s, B2 en A1 de velden.

En zoals elk jaar hebben we weer héél veel hulp van de ouders nodig om de biertjes te tappen, de frieten te bakken, de uitslagen bij te houden, de wedstrijden te fluiten enz, enz. Kortom: DE dagen bij uitstek om de armen uit de mouwen te steken en je beste beentje voor te zetten voor je club!

Binnenkort krijgen de teamleiders de “ouderschema’s” gemaild met daarop de – per team verdeelde – oudertaken en tijdstippen, maar zet dit weekend nu alvast in je agenda en hou wat uurtjes vrij voor dit prachtige spektakel, dat alleen maar kan slagen met jullie hulp!

Download het toernooiboekje

138
138