01okt2011
 

1 oktober 2011 (?)

Even een update over een waanzinnig voetballend en presterend team eerstejaars F-jes. Het klinkt als een droom maar de F4 voert in het nog jonge seizoen zowel de beker als de competitie ranglijst aan! Ook afgelopen weekend was het weer raak tegen Ouderkerk. Zoals u al eerder hebt kunnen lezen in een ander stuk, liepen bij de tegenstanders inderdaad figuren rond die uit de Ouderkerker klei waren getrokken. De jongens waren daar alleen de eerste drie minuten een beetje van onder de indruk en daardoor begon de wedstrijd wat tam. Gelukkig schudde Jona het team wakker met een fantastische dribbel over de rechter flank, die terecht resulteerde in de 1-0. Enkele minuten later was het dezelfde Jona die er 2-0 van maakte met een geplaatst schot… Dit smaakte naar meer! Quinn over de linker flank: voorzet buitenkant rechts (of was het een mislukt schot) naar Wout, goed vrijgelopen en … 3-0. Taba F4 ontketent.

In de tweede helft ging het allemaal erg snel, Arik en IJs waren heer en meester in de achterhoede en speelde de bal naar Iain onze regisseur op het middenveld, Wout rekende af: 4 en 5-0, Jimmy had een abonnement op de paal (de ouders van Ouderkerk hadden tijdens de rust stiekem het doel een paar centimeter verschoven…) , Quinn liet er geen twijfel over bestaan dat Taba toch echt de betere ploeg was met de 6 en de 7-0!

U kunt de boys a.s. zaterdag bewonderen (geen entree) om 10.00 uur thuis tegen WV-HEDW, dan is waarschijnlijk het ‘combinatie voetbal trio’: Johannes, Milo en Joshua er ook weer bij. Dat wordt weer spektakel!

115
115