11nov2010
 

(?) november 2010

Na een tweede nederlaag op rij is de crisis bij Taba E2 een feit. Tegen een verslaanbaar geacht Ajax E2 werden drie dure punten in Duivendrecht achtergelaten. Spelers laten maandagochtend via een persbericht weten:

De maat is vol. Er is sprake van vertrouwensbreuk met trainer/coach Geesken. Achter onze rug speelt hij de gevatte jongen, maar tijdens training en coaching is er geen touw aan vast te knopen. Sommige jongens hebben al weken geen bal op de training aangeraakt, maar doen alleen nog intervaltraining. Tegen Ajax was zijn coaching ronduit genant, geen schim van wat wij als spelers van een coach verwachten.”

De TC beraadt zich op Geeskens positie, maar bronnen binnen de club bevestigen een aanstaand vertrek, mogelijk nog voor de kerst. Teambegeleiders Kiers en Giljam worden genoemd als interim coaches. Geesken onthoudt zich van commentaar, maar laat bij monde van zijn advocaat weten “Ik voel mij verraden door mijn spelersgroep, en herken mij absoluut niet in het geschetste beeld.”

108
108