20sep2009
 

20 september 2009

Nou, dat was in het begin even schrikken! Voetballen we tegen een team dat al een jaar heeft geoefend. En wij nog maar vier weken. Maar ja, het was heerlijk weer, en de bal is rond, dus je weet het maar nooit. Arjan, de coach, had een goed team neergezet. Iza op doel, Sem en Timo achter, en de rest allemaal in het midden en voor: Dries, Piet, Zouhair, Maas, Mint, Jip, Rafi en Flint. Maar ja, je kan wel veel willen, als de tegenstander al zoveel heeft geoefend, dan krijg je zeker doelpunten tegen. En dat gebeurde dan ook. Maar, in de tweede helft ging het al weer een stuk beter. Soms kwamen we heel dicht in de buurt van het doel van de tegenstander, maar steeds net niet ver genoeg. Nou ja, de volgende keer beter. Het is wel heel leuk te zien dat de spelers een echt team beginnen te worden, het ziet er soms heel gezellig uit. En vergeet niet, met een ongezellig team wordt het nooit wat.

Hieronder wat foto’s van de penalties. Sem op doel ging heel goed, de eerste 5 ballen hield hij prima tegen. En we scoorden er ook nog een paar. Dat was erg leuk om te zien.

Ook dit schot van Legmeervogels hield Sem tegen

Iza schoot heel mooi raak

Arjan, onze coach ziet dat het in ieder geval
met penalties wel goed zit

51
51