12sep2009
 

12 september 2009

Het weer zat in alle opzichten mee: zonnig, droog, weinig wind en een lekkere temperatuur. De dame en heren hadden er volgens mij wel zin in.

Eerste helft

De eerste helft werd gestart met Iza op doel. Iza was vandaag jarig dus gefeliciteerd. Er werd aan beide zijden fors aan de wedstrijd begonnen. Tos een tikkeltje aan de betere kant. Tos opende de score met 0-1. Maar vrij snel wist Taba via Sem gelijk te maken 1-1. Voor het einde van de eerste helft werd het toch nog 1-2 voor Tos. Iza verdedigde het doel geweldig. De achterhoede deed het ook goed, maar had soms wel enige aansporing nodig.

Tweede helft

Rafi werd in de tweede helft de bewaker van het doel. Tos wist binnen korte termijn de score in hun voordeel te verhogen naar 2-5, en vervolgens naar 2-6 en 2-7. Sem wist het verlies terug te brengen naar 3-7, waarna Tos de stand op 3-8 wist te brengen. Via de combinatie Iza en Sem werd het 4-8. De slotstand 4-9 voor Tos.

Doeltrappen

De doeltrappen zijn gewonnen door Taba. TOP!!!

Score:

Gijs 0
Jip 1
Dries 0
Rafi 0
Timo 1
Flint 1
Sem 1
Maas 1
Iza 0

Al met al een leuke wedstrijd. Goed gespeeld.

Simon-Jan

40
40