22aug2009
 

22 augustus 2009

Het was eigenlijk al duidelijk in de kleedkamer. De seizoenstart 2009/2010 zou geen herhaling worden van vorig jaar. Iedereen kakelde door elkaar tijdens de tactiekbespreking, wat dat betreft was er niets veranderd, maar… De shirtjes zaten beter, iedereen was op tijd, er was IceTea in plaats van ranja en er was goed getraind onder Arjan. Belangrijkste bron van het zelfvertrouwen over een goede afloop, we moesten één van de wedstrijden tegen een F5. En nu wij inmiddels F3 zijn zouden wij die wedstrijd nog met links winnen.

1e wedstrijd De Meer F2 – Taba F3; 1-1

Wat een wedstrijd. Het team stond als een huis. Rafi op doel, Flint en Timo achter, Iza er net voor, Jip, Dries en Maas als aanvallend middenveld en Sem, hoe kan het ook anders, spits. Vanaf de eerste minuut stond er druk op het doel van De Meer. Er werd overgespeeld, vrijgelopen en iedereen bleef op zijn positie. Alle ouders glunderden van trots. De Meer had alleen Sophie en Sophie maakte, tegen de verhouding in, één weergaloze actie. Helaas onhoudbaar voor verdediging en keeper. Maar waar vroeger de koppies nog wel eens gingen hangen zetten wij nu fantastisch door. Op de paal, net langs, mooie redding van hun keeper, het had wel 1-4 kunnen zijn. De verlossing kwam van Sem na een prachtige voorzet van Dries. Hard en onhoudbaar. Het was dat de wedstrijd maar 20 minuten duurde, anders hadden we zeker gewonnen.

2e wedstrijd Taba F3 – Reigerboys F5; 0-0

Weer zo’n goede pot. Iza op keep en Rafi in het midden van de verdediging, verder iedereen op zijn eigen plek. Flint en Timo speelden de sterren van de hemel achterin en als er al iemand doorheen kwam dan wist Iza ze te stoppen. Voorin hadden we gewoon pech. De ballen werden goed verlengd door Dries, Jip en Maas op het middenveld, maar hij wilde er gewoon niet in. Dat kan gebeuren, het was wel onterecht. In ieder geval 2 punten uit 2 wedstrijden. De helft al van alle punten in het vorige seizoen.

3e wedstrijd TOS-actief – Taba F3

In de pauze waren er wespen gevangen en daaraan was misschien wat veel energie verspeeld. Er waren wat spelers met pijntjes, waarschijnlijk is de conditie nog niet optimaal. In ieder geval liep het niet zoals de eerste 2 wedstrijden. Maar onze goal was er weer één uit duizenden. Het leek wel een flipperkast voor hun doel, Sem bleef kalm wachten tot de bal voor zijn voet stuitte en hij mikte de bal heerlijk achter de keeper.

Prijsuitreiking

3e plaats!! En dik verdiend liepen wij weg met een bos medailles. Het seizoen is geopend. Jullie hebben heel goed gespeeld. F3 staat op scherp.

Igor

Foto’s beetje door elkaar, eerst de mooiste!

Eerste pot achter de rug, Jip en Flint zijn nog in control.

Maas, Dries, Iza en Timo. Eerste hitte verschijnselen doen z’n intree, maar ook zij nog in control.

Maas, als ‘ie geen mens was, dan was ‘ie een voetbalbal of een voetbalveld grassprietje!

Timo, Iza en Rafi hebben de verdediging op orde.

Sem is alleen maar sneller geworden.

En het team? Het team speelde werelds!!!

127
127