12apr2009
 

12 april 2009

Jongens, jongens, jongens. Acht wedstrijden van 20 minuten, in de brandende zon, met nauwelijks tijd tot rust. Spijkerharde wedstrijden gespeeld, en werkelijk niemand die verzaakte, wat een ongelooflijke krachtpatsers. En wat waren wij als ouders reuzetrots op dit team. Jullie zullen nu (ik schrijf dit net na het toernooi) wel volledig uitgeteld op de bank liggen. Spelers, het is dik verdiend. Waar andere teams maar vier potjes speelden, gingen wij op het tandvlees tot het gaatje.

Sammy, Kiyan, Hans en Joep van de F5, samen met Sem, Flint, Piet, Timo, Dries, Jip, Rafi en Maas van de F6, en Thomas (eigenlijk Thomassino) als gastspeler. Wat een geweldige ploeg samen, zowel in als naast het veld. Eigenlijk is het niet mogelijk dat 7-jarige spelers ruim twee en een half uur (!) achter elkaar voetballen, toch presteerden jullie het. En let op hè spelers, ook al kregen we soms klop van F1 teams (met grote 8, bijna 9-jarigen), dit soort ervaringen gaat zich later uitbetalen: je merkt het zelf niet, maar hoe meer je van dit soort wedstrijden en toernooien voetbalt, hoe beter je wordt.

En! We hebben gezamenlijk in een werkelijk bloedstollende pot 3 punten binnengehaald! Gewonnen dus! Het werd 1-0 voor ons, maar ik heb zo nog 3 of 4 prachtig uitgespeelde kansen gezien, naast een werkelijk onwaarschijnlijk blok dat we op het middenveld en in de verdediging neerzetten. Bijna hadden we trouwens de laatste wedstrijd ook gewonnen, maar dat ging (geloof ik) op 1 doelpuntje mis…

Kiyan, Sammy en Piet na de eerste twee loodzware potten

Jip, Flint en Thomas hebben de popcorn kar gevonden

Timo en Sem in vrij gevecht

Onder toeziend oog van Maas en Rafi

Samen met de F5 onze eerste pot gewonnen. Sem, Hans en Rafi vieren ‘t…

We vielen net buiten de prijzen, al zijn Sammy, Flint, Jip en Kiyan nog in afwachting

Ook Rafi, Joep en Sem koesteren nog enige hoop.

En Dries maakt overal vrienden!

116
116