31jan2009
 

31 januari 2009

Een schande. Ik heb het even niet tegen jullie ouders gezegd, maar wat een schande! Wat een ontzettend stelletje ongeregeld! Potjandorie! Dit kan echt niet hoor. Simon en ik (Remco), maar ook Bart en Arjan gaan het hele jaar de ergste straftrainingen doen. Geen bal, geen wedstrijden, helemaal niets leuks meer, alleen maar rondjes hardlopen, met extra zware gewichten, zonder drinken in de zomer, en lang stil zitten in een koude kleedkamer in de winter. Wat een vreselijk vervelende groep kinderen zijn jullie!

Dit kan natuurlijk echt niet hè, op een pannekoe- kenfeestje. Jip en Sem… met Lia’s overheerlijke pan- nekoeken. En ze waren niet de enigen.

Piet die alleen maar overal in wilde klimmen. Nog- maals, een schande. Hij moest voor straf een handje geven. Maar toen kwam het hele team in opstand. Een ontzettend slecht opgevoede losgeslagen bende! Iedereen een handje dan maar.

En het begon nog wel zo leuk en rustig en vriendelijk. Lekker kaarten ruilen, beetje babbelen.

En daarna zo heerlijk rustig genietend van de panne- koeken. Ook al vloog de poedersuiker in het rond…

De dag begon hoe dan ook met een fijne voetbal- wedstrijd tegen een heel leuke ploeg: Geuzen- Middenmeer F5. Niet onze beste wedstrijd aller tijden, maar wel met de eerste wedstrijdgoal van Flint. Echt fantastisch, zat er al een tijdje aan te komen! Alleen jammer dat Jolanda en ik met Jolanda’s meege- brachte koffie bezig waren.

Verder lekker gebald, Flint schoot er gelukkig voor het oog van Jolanda nog een prachtige penalty in. Timo (bij vlagen lekker ballend), Jip (ouderwets goed), Piet (vooral erg goed op doel), Dries (bij de Geuzen goed meespelend), Maas (bikkelend en mooie schijnbewegingen), Sem (twee goals en vooral lekker rustig gebleven) en Rafi (blijft een krachtige middenvelder). Puike wedstrijd, maar volgende keer iets meer pressie met z’n allen.

Lekker penalties genomen nog…

Maar toen ging het los… Want tjsa,

met zo’n zak snoep kom je de middag wel door.

Heel veel gegamed, uiteindelijk geen film, en vooral lol. Maar toch straftraining wegens pesten van een ontzettend zielige leider (ik).

Hier nog de goede antwoorden op de quiz-speurtocht.

44
44