10jan2009
 

10 januari 2009

Zo, we zijn weer begonnen! Woensdag al in park Frankendael met de eerste training in 2009, vandaag lekker een partijtje op het Cruyff Court. Eigenlijk zouden we tegen GeuzenMiddenmeer oefenen, maar die wedstrijd is naar woensdag verplaatst. Kort verslagje hoor, dit keer, en niet zo heel super enthousiast, want dat spaar ik op voor de echte wedstrijden! Maar dat er weer ontzettend fanatiek en goed gespeeld werd, dat mag natuurlijk wel duidelijk zijn.

Het allerleukste was wel dat er vier spelers van de F5 meededen: Joep, Morris, Hans en Sammy. Sjonge, sjonge, die konden bepaald een aardig balletje trappen. Ontzettend leuk! En ook wel goed voor ons, omdat we daarom flink ons best moesten doen. We moeten nog maar even zien hoe het allemaal loopt, maar het zou zo maar kunnen zijn dat jullie volgend jaar bij hun in een team komen… Hopelijk doen ze nog een keer met ons mee!

Volgens mij hebben de spelers met de oranje hesjes gewonnen, iets van 11-7. Mooie stand, want dat betekent dat er flink aangevallen is. En er zaten echt een paar prachtige goals tussen: de ouders stonden naast de lijn te genieten!

Penalties gingen ook perfect. Ik (Remco) mocht op doel van Igor. Bij de eerste bal hoorde ik dat ik `m expres doorliet. Maar geloof me: dat doe ik nooit. Ik hou wel van hele mooie showduiken (althans, ik denk dat het er heel mooi uitziet, ha ha): dus dan ga ik gewoon wel eens de verkeerde kant op. Maar van die slappe zachte rollertjes recht op de keep af heb ik altijd!

Hé, allemaal tot woensdag: leuke pot tegen GeuzenMiddenmeer.

Hier werd gescoord, maar door wie? Was ‘t Piet? Rechtsboven Sammy van de F5

Hans en Joep, ook twee gasten vandaag van de F5. Lekkere voetballertjes! Pfff.

 

Helemaal links Morris van de F5. Wat werd er heerlijk gevoetbald!

93
93