20dec2008
 

20 december 2008

Hè chips, afgelast! We hadden weliswaar een heel zware tegenstander vandaag, maar jullie kwamen toch met uitstekende hummetjes naar Amstelveen, waar de Sporting Martinus velden liggen. Zo waren Dries en Timo helemaal in de kerstsfeer met hun prachtige samenzang: “Jesus is geboren, met héle lange oren…”. Maar Sporting Martinus bleek een erg aardige club: we mochten op hun kunstgrasveld voetballen, en kregen nog lekkere limonade tussendoor ook! Bijna hadden we nog met een Sporting Martinus elftal kunnen trainen (ze hadden hier wel zin in), maar helaas voor ons kwam hun tegenstander toch nog opdagen.

Nou, ik maak er niet een heel lang verslag van. Maar toch wil ik nóg een keer zeggen dat jullie er een echt feest van maken, van dat voetballen. Wat zijn jullie op dit moment toch heerlijk aan het voetballen. Het is voor ons als ouders ook echt heel leuk om naar te kijken. Er wordt flink gescoord, hard gewerkt, goed overgespeeld. Héél, héél erg leuk. Ziet eruit alsof jullie er veel plezier in hebben! En geloof me, met zoveel plezier als jullie nu uitstralen kunnen we na de winterstop nog veel bereiken.

Natuurlijk kan de één net iets beter voetballen dan de ander, maar door het vele oefenen worden de verschillen tussen jullie steeds kleiner: dat is erg goed!

Het is nu winterstop, maar we gaan gewoon door met trainen. Kijk op onze website, waar ook dit verslag op staat, voor wat we gaan doen. Waar alle clubs en teams nu in een soort van winterslaap gaan, trainen wij lekker door: komen we dubbel zo goed uit de winterstop. Komende woensdag om half drie (in plaats van half twee) trainen: je mag een vriendje meenemen! Volgende week zaterdag om tien uur op het Cruyff Court. Ik neem dan koffie, thee (met honing voor Maas), drinken en koekjes mee.

Maas, Sem en Jip tegen Timo, Rafi en Dries: prachtige pot voetbal.

Dries controleert de bal.

Rafi stormt naar de goal en gaat scoren.

65
65