15nov2008
 

Zaalvoetballen 15 november 2008
(uitslag 7-4)

Mmm. Dat ging niet zo best met de ouders… Lekker in de zaal voetballen met de kinderen… De wedstrijd, na een potje onderling tussen de spelers van de F6, begon een beetje lacherig: Ellen, Igor, Renee, Arjan, Bart, Remco en Thomas zouden de spelers wel even inmaken. Er werd een beetje rondgespeeld, maar toen bleek opeens dat de spelers van F6 andere plannen hadden.

Er werd fel gejaagd, en de ouders konden de bal steeds niet meer dan twee of drie keer rondspelen. Dat kon niet lang droog blijven. En inderdaad, uiteindelijk konden de ouders zeven keer de bal uit het net vissen. Maar, en dat mag niet onvermeld blijven: Renee bleek zowaar te kunnen voetballen! Simon, zijn vader, en scheidsrechter tijdens de wedstrijd, wist niet wat hij zag. En Timo, z’n zoon, geloofde zijn ogen al helemaal niet. Renee scoorde twee keer! Maar goed, de tegenstander scoorde dus net ietsjes meer…

Nou ja ouders, ga zo door. Ook bij jullie ging het echt steeds beter. Maar schiet de volgende keer iets harder en sneller naar voren. Als je het niet weet, niet te veel nadenken, gewoon het eerste doen wat in je opkomt. En niet mopperen als de ander iets fout doet: juist dan moet je helpen.

Foto’s zijn er niet, want ik (Remco) voetbalde mee. Zaalvoetballen, hartstikke leuk, moeten we weer snel eens doen. Wat jullie?!

106
106