01nov2008
 

1 november 2008

Ha! De tweede helft gewonnen met 2-0! En wat een tijgers waren we. Jammer dat vv Aalsmeer er net wat meer inprikte in de eerste helft, anders hadden we de wedstrijd gewoon gewonnen. Maar jongens, jongens, wat een schitterende wedstrijd. Wat hebben we enorm hard gewerkt en een lol beleefd. Weer drie prachtig uitgespeelde goals erbij.

Piet noem ik dit keer als eerste. Wat ging die er ontzettend hard in soms. Eerste helft met een muts tegen de kou, eind tweede helft werd dat toch door al het werk echt iets te warm. Mint, buiten het veld een dame, binnen het veld bepaald geen heer: ze gaat voorop in de strijd. Jip blijft van een dolletje houden, maar nu bijna niet meer tijdens het spel: een heerlijke buffel wordt dat. Dries is dus echt weer helemaal de oude, samen met onze slimme Maas beginnen dat toch de regisseurs van ons middenveld te worden. Sem, tsja, Sem, wat moeten we er over zeggen: hij werd een aantal keer gelanceerd door onze middenvelders en prikte weergaloos drie ballen in het net. Ik heb het Iza even gevraagd: ze heeft jammer genoeg geen zusjes meer thuis: met zeven Iza’s winnen we namelijk elke pot. En ten slotte Timo, onze eigen Ruud Krol: slim, sierlijk en begint nog een prachtig schot te krijgen ook.

Nou ja, het is heel erg leuk om te zien dat we flink vooruit gaan. Wat een verschil met de eerste wedstrijden. Op naar de volgende pot.

Trotse ouders zien de eerste mooie acties

Het hele team in beweging, prachtig!

Mooie pass van Maas: Sem is weg en gaat de tweede goal scoren

Iza breekt door met hulp van Piet en Dries

Mint en Piet, twee bikkels!

85
85