18okt2008
 

18 oktober 2008

Zo, 12 doelpunten in 3 wedstrijden. Beste spelers, eigenlijk ging alles goed. Wat werd er ontzettend knap gespeeld. Timo, die niet alleen prima schoot en dribbelde, maar ook goed nadacht over waar hij het meeste nodig was op het veld. Iza, die weer supergoed aanviel en mooie doelpunten scoorde. Maas, die op het middenveld ballen afpakte, mooie passes gaf en bijna een paar keer raak schoot. Sem, die fanatiek speelde, overal liep, en prima doelpunten maakte. En natuurlijk Rafi, die ook overal op het veld te vinden was, en heel sterk en krachtig speelde. En eigenlijk ook een beetje Igor, de vader van Maas, die een goede scheidsrechter was de laatste wedstrijd. We zijn tweede geworden! Terwijl we de meeste doelpunten van alle teams hebben gescoord. Nou, dat gaat de goede kant op.

We hoeven niet meteen te winnen in de competitie, maar doelpunten maken hebben we in ieder geval al goed onder de knie! Leuk hoor!

Sem gaat met een mooie truc richting het doel

Iza heeft gescoord!

Timo heeft net een mooie pass gegeven.

Nou ja, niet de echte beker, maar we dachten:
laten we de foto alvast maar nemen. Toch?!

100
100