11okt2008
 

11 oktober 2008

De trainers Simon en Bart hadden op woensdag vakwerk afgeleverd door negen op en top gemotiveerde spelers af te leveren: Iza, Maas, Sem, Piet, Jip, Mint, Timo, Rafi en Flint (helaas konden Zouhair en Dries niet meedoen). Er was heerlijk getraind, en onze tegenstanders hadden gelukkig nog niet zo veel ervaring. Dus dat beloofde wat. Maar, het begon op zaterdagochtend met niet zulk best nieuws. Arjan, onze coach, was op vrijdag door zijn rug gegaan. Pfff! Gelukkig had Thomas, de vader van Jip, de kunsten meer dan goed afgekeken, want hij nam de kinderen op meesterlijke wijze onder zijn hoede.

Vanaf het eerste fluitsignaal leek het toch de goede kant op te gaan. Het was een beetje druk, want we speelden 9 tegen 9. Maar dat kwam ons eigenlijk niet zo slecht uit. Er waren een paar mooie aanvallen van ons bij, alleen vergaten we een paar keer de bal af te pakken, waardoor NFC toch kon scoren. Hé bah, dat hadden we van te vooren niet bedacht. Als ik er een foto van had genomen, dat was een actie van Jip toch zeker de foto van de week geworden. Een speler van NFC kwam hard met de bal aanrennen, maar Jip schoof een been uit, blokte de bal, pakte hem af, en ging er als een haas vandoor. Prachtig! Verder mooie acties gezien. Alleen, volgende keer moeten we de bal maar eens wat harder van ons doel wegtrappen, en allemaal misschien nog sneller naar voren toe rennen. Nou ja, het was een beetje sneu dat we niet scoorden, maar dat gaat vast komen.

Thomas deed het perfect als reservecoach

Timo en Jip staan klaar om de bal af te pakken…

Sem is de tegenstander te snel af.
Iets later schiet hij helaas tegen de paal…

Iza zoals we haar inmiddels kennen:
zonder angst op volle snelheid richting doel

 

Jip, Maas en Flint op jacht op de bal. Prachtig!

104
104